![]() |
![]() |
|
|
|
#1 |
|
Użytkownik
Nowy
|
Witam!
Wpisujcie swoje propozycje na tegoroczne Dni Chełma Oto moje: Pop: Lady Pank,Bajm Dance: D-Bomb Disco Polo: Weekend |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Nowy
|
Ja bym chętnie zobaczył jakiś kabaret. Kabaret Moralnego Niepokoju dla wszystkich - to by było coś.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik
Nowy
|
Ira, Wilki, Universe, Dżem, Carpe Diem, Armia.
Na razie tyle jak mi coś się przypomni to dopiszę ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik
Stały bywalec
|
Dżem owszem ale jaki sens jeśli Rysiek nie żyje? Nie ma to już takiej siły i emocji... sądzę że największe wzięcie miałby Kult i Kazik
nie wiem czego się słucha teraz... jak dla mnie mogliby wbić Coma, Justice, The Rapture tudzież Funkadelic ale...peace from Marzenia Naturalne tak tak raperzy nie są ograniczeni![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik
Nowy
|
happysad , hurt, radio bagdad ; )
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik
Bywalec
|
Jestem za Lady Pank lub Dzemem.
![]()
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik
Nowy
|
ŁZY, Wilki, Dżem ;] Na Irze też by było za***iście ale raczej ich nie ściągną bo byli we wrześniu ;p
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik
Początkujący
|
Coma, Riverside, Kult ogólnie cos bardziej ambitnego niz disco polo, hiohop czy zrzedzenia dla emerytów jak co roku
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik
Nowy
|
Moim zdaniem fajnie by było, gdyby udało się ściągnąć do Chełma kogoś kto wiedziałby jak przemówić do młodzieży. Nie sądze żeby Dżem czy Kazik czy ktokolwiek inny zadowolił nas, nie to żeby ich muzyka zła była, pełen szacun
, ale teraz nie jarają takiego typu zespoły czy wykonawcy. Mówie tu o młodzieży, bo jesteśmy 3/4 społeczności, która na te Dni Chełma przychodzi. Myślę, że mega by było ściągnąć do Chełma -PEZETA-. Nie sądze, żeby było to nie możliwe, ponieważ rok temu zagościł on w Świdniku. Tyle ode mnie pozdro .!![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik
Nowy
|
zgadzam się całkowicie z powyższą wypowiedzią !
myślę,że Pezet jest idealnym pomysłem na występ dociera do młodzieży, a to przecież ona w większej części uczestniczy w Dniach Chełma pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:30. |